Kunstenaar

Terug naar 'Over De Kern'

Creativiteit is een energie die altijd met mij mee lijkt te lopen. In alles wat ik doe, als ik met mensen 1:1 aan het werk ben of in een groep, komen er beelden en ideeën naar boven. Spontane ideeën voor werkvormen, voor een thema om uit te werken in een gedicht of in een schilderij. Het kan zo heerlijk borrelen!

Op deze pagina wil ik daar iets van laten zien. Je kunt al mijn werk op mijn Facebookpagina zien onder foto’s/albums/eigen werk.

Hand beschilderde kaarsen

Een dikke, dunne, lange of smalle kaars beschilderd met een (religieus) symbool. Te gebruiken bij een lichtritueel, of om als rouwkaars – cq. herinneringskaars bij de foto van een overleden dierbare te plaatsen, maar ook voor een verjaardag, een trouwerij, kortom om bijzondere gebeurtenissen op een bijzondere manier voor de herinnering te bewaren.

In deze bijlage vind u prijzen en voorbeelden. PRIJSLIJST

Reizende expositie ‘Grootse mannen, kleine ego’s’

In de huidige roerige tijd komen vaak de beelden, woorden, gedachten van een aantal specifieke mannen bij mij naar boven. Mannen die wijs zijn, werken aan wereldvrede. Dat zijn er veel misschien, maar de mannen die voor mijn geestesoog verschijnen hebben daarbij een gemeenschappelijke deler en dat is ‘bescheidenheid’. Egoloos lijken ze. Ik vind ze indrukwekkend en wil ze daarom een eigen ‘galerei’ geven. Deze reizende expositie van vijf doeken met elk een afmeting van 30×80 cm, inclusief lezing kende zijn aftrap op 3 juni 2017 tot eind juli 2017 in De Zwanenhof, Zenderen.
Wie weet waar u ze tegenkomt…?!

Zelf een dergelijk portret?

Wil je van jezelf of van iemand die je dierbaar is ook een dergelijk portret (Acryl, 80x30cm)? Dat kan.
De levertijd is ongeveer drie maanden.
De kosten € 750,00.

Project Kunst en Religie (Hofkerk, Oldenzaal)

Een jaarlijks terugkerend project in de Hofkerk te Oldenzaal ‘Kunst en Religie’. Met zeven kunstenaars maken we elk een werk van 1×1 meter op het jaarthema en geven daar een toelichting bij. De doeken hangen in de herfst en de winter in de kerkzaal.

Klik hier voor een toelichting op de doeken:

Innerlijk Pasen: Vrijheid  |  Rivier: Veranderen  |  Boom en hart: Delen en de tekst Het gerafelde hart  | De Jakobsladder: De Jacobsladder