Kunstenaar

Terug naar 'Over De Kern'

Creativiteit is een energie die altijd met mij mee lijkt te lopen. In alles wat ik doe, als ik met mensen 1:1 aan het werk ben of in een groep, komen er beelden en ideeën naar boven. Spontane ideeën voor werkvormen, voor een thema om uit te werken in een gedicht of in een schilderij. Het kan zo heerlijk borrelen!

Op deze pagina wil ik daar iets van laten zien. Je kunt al mijn werk op mijn Facebookpagina zien onder foto’s/albums/eigen werk.

Reizende expositie ‘Grootse mannen, kleine ego’s’

In de huidige roerige tijd komen vaak de beelden, woorden, gedachten van een aantal specifieke mannen bij mij naar boven. Mannen die wijs zijn, werken aan wereldvrede. Dat zijn er veel misschien, maar de mannen die voor mijn geestesoog verschijnen hebben daarbij een gemeenschappelijke deler en dat is ‘bescheidenheid’. Egoloos lijken ze. Ik vind ze indrukwekkend en wil ze daarom een eigen ‘galerei’ geven. Deze reizende expositie van vijf doeken met elk een afmeting van 30×80 cm, inclusief lezing kende zijn aftrap op 3 juni 2017 tot eind juli 2017 in De Zwanenhof, Zenderen.
Wie weet waar u ze tegenkomt…?!

Zelf een dergelijk portret?

Wil je van jezelf of van iemand die je dierbaar is ook een dergelijk portret (Acryl, 80x30cm)? Dat kan.
De levertijd is ongeveer drie maanden.
De kosten € 750,00.

Project Kunst en Religie (Hofkerk, Oldenzaal)

Een jaarlijks terugkerend project in de Hofkerk te Oldenzaal ‘Kunst en Religie’. Met zeven kunstenaars maken we elk een werk van 1×1 meter op het jaarthema en geven daar een toelichting bij. De doeken hangen in de herfst en de winter in de kerkzaal.

Klik hier voor een toelichting op de doeken:

Innerlijk Pasen: Vrijheid  |  Rivier: Veranderen  |  Boom en hart: Delen en de tekst Het gerafelde hart  | De Jakobsladder: De Jacobsladder

Hand beschilderde kaarsen

Een dikke, dunne, lange of smalle kaars beschilderd met een (religieus) symbool. Te gebruiken bij een lichtritueel of om bij de foto van een overleden dierbare te plaatsen.

Te bestellen, ter herdenking, herinnering…

Mini schilderijtjes, vierkant 6,5cm

Als je een dierbare hebt verloren, hebben we vaak de neiging om in ieder geval de eerste tijd, naast een foto nog andere herinneringen op een speciale plek neer te leggen. Een plek waar je herinnert wordt, waar je letterlijk af en toe even bij de overledene kunt stil staan. Op verzoek kan ik kleine schilderijtjes maken die iets verbeelden wat jou heel sterk verbindt met de overledene. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Kartonnen doosjes

Ik kan ook een doosje beschilderen waar je iets in wilt bewaren…

Mini schilderijtjes, 10x15cm

Als het een iets grotere plek mag innemen kun je dit formaat mooi op een klein ezeltje zetten. Kaarsje erbij…