Coaching voor particulieren

Terug naar 'Coaching'

Maandelijks spreekuur in Bibliotheek Oldenzaal

U kent het misschien wel of hebt erover gehoord: het gaat niet zo lekker op je werk en je krijgt van je werkgever een coachingstraject aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen of je te helpen met een specifiek, werk gerelateerd probleem. Het doel, als het goed is, dat zowel jij als de werkgever daar beter van worden.

Zonder werkkring of buiten de werkkring kun je echter ook met (grote) vragen of problemen rondlopen; Toekomstplannen die in duigen vallen, (ernstig) ziek worden, je baan verliezen. Je partner die plotseling overlijdt… Het leven kan heftig zijn en wreed. Hoe ga je daar dan mee om?

Een coach kijkt met een gezonde afstand mee naar jou en jouw uitdaging. Omdat je er zelf midden in zit verlies je het overzicht. Of je hebt last van de beroemde balk…Een coach kun je zien als een stel extra ogen en oren. Ze kan met de eigen levenservaring en professionele achtergrond jou helpen jouw eigen pad (weer terug) te vinden.
Nieuwsgierig? Een brug te ver?

Maak kennis met ervaringsgericht coach Yvonne Meyer. Zij is vanaf 22 februari elke maand te vinden in onze bibliotheek. Maak kennis met haar en leg eventueel een vraag voor. Schroom niet. Iedereen en elke vraag is welkom.
Data 2019: 22-2, 29-3, 26-4, 24-5, 21-6.
Tijd: Altijd van 10:00-11:30 uur.