Coaching

Terug naar 'Diensten'

Wie ben jij?

Wie ben je, wat wil je en wat houdt je tegen om voluit en gebalanceerd te leven? Wat voel je, wat denk je en wat doe je? Samen met jou ga ik op zoek naar de knelpunten in jouw leven en hun oorzaken. Snel analyseer ik waar het bij jou over gaat en houd ik je op vriendelijke wijze een spiegel voor opdat jij jezelf kunt herkennen en erkennen. Zo kun je weer op één lijn komen met wat je diep van binnen wilt.

Volgens een vooraf vastgesteld doel en met behulp van diverse oefeningen krijg je zicht op je eigen gedrag. Door dit inzicht open je de weg naar meer vrijheid. In de regel is na vijf of zes bijeenkomsten de begeleiding klaar of lassen we een langere pauze in. Dit laatste om het ervarene goed te doorvoelen en te doorleven. Als dan blijkt dat er meer nodig is, zetten we de begeleiding nog een aantal keren voort.

Vorm: 1-op-1 gesprekken
Aantal bijeenkomsten: 5 of 6
Duur bijeenkomst: 1 – 1,5 uur
Locatie: Oldenzaal
Kosten: € 95,00 per uur
Werkopdrachten: in sommige gevallen worden werkopdrachten verstrekt. Dit wordt in de sessie samen bepaald.
Materiaal: ter verheldering kunnen whitepapers uitgereikt worden of andere, de sessies ondersteunend materiaal.

Yvonne Meyer is ervaringsdeskundige op het gebied van leven met de gevolgen van seksueel misbruik op jonge leeftijd en verlies van gezondheid (borstkanker) en leven met een beperking (auto-ongeval).

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of bel (06) 14 379 278.

Deze dienst is vrijgesteld van BTW.

LEES OOK: Coaching voor particulieren