Over Yvonne

Terug naar 'Over De Kern'
Foto Yvonne juni 2018

F

Ik ben een bewust levend, optimistisch mens die eerder een glas half vol ziet dan half leeg. Ik geniet van de omgang met mensen, maar kan me ook uitstekend alleen vermaken.

Mijn talent is het snel doorzien van waar het bij problemen, van persoonlijk aard of in werkprocessen, om draait. Mijn antwoord is kort, krachtig en pragmatisch. Ik ben niet van de lange verhalen en mooie woorden. Ik wordt warm van het samen werken aan een probleem en daarbij ieder tot zijn/haar recht laten komen. Als ik een lach in de ogen kan brengen van de ander, maakt mijn hart een sprongetje!

Voor geestelijke en spirituele voeding ga ik regelmatig naar de kerk en volg verdiepingsdagen  vanuit mijn vroegere opleidingsinstituut het ITIP, School voor leven en werk.

In de (Hof)kerk werk ik als pastoraal werker en lever ik een bijdrage als lector aan de diensten. Tevens verzorg ik uitvaarten van kerkleden als ritueel begeleider. Met het geven van meditaties en retraites probeer ik mensen de gelegenheid te geven tot rust te komen en een anker van rust in zichzelf te ont-dekken.

Vanuit mijn praktijk verzorg ik zowel religieus als niet religieuze uitvaarten. Een passend ritueel draagt vooral het stempel van de overledene en behoeft niet gevat te worden in het denkbeeld van een religieuze stroming.
Kernwoorden voor mijn manier van werken zijn vooral: kalm, warm, betrokken, respectvol, creatief en heel rustig.

Als coach-trainer ervaart men mij als heel plezierig, positief, meedenkend, oplossingsgericht, goed kunnen luisteren, geduldig, oordeelvrij en positief. Op de vraag ‘hoe zie je mij als collega’ wordt door een directe collega spontaan geantwoord met kernwoorden als accuraat, creatief, flexibel, enthousiast, goed kunnen doorvragen en verhelderen en een echte teamplayer.

Meer weten? Lees Magazine Yvonne

Magazine Yvonne - frontpage Magazine Yvonne.