Over De Kern - De Kern

Laat je niet leven, neem je leven in eigen hand!

De Kern is een praktijk voor bewustzijn en balans, opgericht door Yvonne Meyer in 2006. Hier kun je terecht voor coaching, bewustzijnstrainingen en ritueelbegeleiding na een overlijden. Je leert op een praktische manier hoe je in jezelf rust, ruimte en vrede (terug)vindt. Je laat je niet meer leven, maar neemt het leven in eigen hand!

Zorg zelf voor verandering!

Veranderingen komen niet vanzelf. Ga je met Yvonne Meyer, eigenaar van De Kern, in zee, dan ben je bereid aan jezelf te werken. De oplossingen voor een probleem zijn namelijk vaak bij jezelf te vinden. Op een vriendelijke manier houd ik je een spiegel voor, om inzicht te verkrijgen in jouw persoon en het waarom van jouw probleem. Het doel is de balans weer terug te vinden in jouw leven, waardoor je beter kunt omgaan met lastige situaties en meer sturing leert te geven aan je eigen leven.

Respect voor iedereen

Ik werk vanuit de overtuiging dat ons innerlijk verbonden is met iets dat groter is dan wij kunnen bevatten. Voor de een is dat God of Allah, voor de ander is dat de natuur of het universum. Het is goed als je voor jezelf weet hoe jij je in het geheel ziet en dat je weet dat dat gerespecteerd wordt.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier!

Download Folder De Kern

Voorzijde folder De Kern