Reacties

Terug naar 'Over De Kern'

Uitvaart

Truus Jimenez

Yvonne, je hebt mijn moeder leren kennen toen ze wist dat haar einde heel dichtbij was, in haar proces van zingeving en tegelijkertijd loslaten van het leven en de mensen die ze zo liefhad. Je voelde aan wat ze nodig had en was er voor haar in de diepste zin van het woord. Je regelmatige bezoekjes waren een lichtpunt voor haar.

Met jouw warme betrokkenheid, inzicht en diep respect heb je samen met ons de uitvaartdienst voorbereid. Je hebt in de dienst, en ook in het in memoriam de volgende dag, op een indrukwekkende manier de essentie van wie mijn moeder was en wat ze voor anderen betekent naar boven weten halen. Dank je wel. Yvonne, jij weet tot de kern te gaan en je laat mensen stralen in hun echtheid.

Karin

Wij willen jou hartelijk bedanken voor de afgelopen tijd. De goede begeleiding, kerkdienst en de dienst in het crematorium en vooral de gesprekken thuis hebben mijn vader en ons erg goed gedaan. De hectiek bij ons werd minder door de rust die jij bracht en uitstraalde.

Ook de dienst in de kerk was een en al rust. Een mooie ingetogen dienst waar mijn moeder centraal in stond. De reacties van mijn vrienden waren lovend. Zelfs diegenen die mijn moeder niet hebben gekend waren onder de indruk en hadden het gevoel haar tijdens de dienst alsnog te hebben leren kennen. Mede door jouw mooie tekst.

Wij willen jou ontzettend graag bedanken voor alle inzet die jij hebt gedaan.

H

Het was helemaal NN! Ik krijg nog steeds complimenten dat het een passende uitvaart was waarin men NN  helemaal kon herkennen.

B&B Coaching

PY

Door mij te leren meer te voelen heb je mij een andere kijk op mijzelf gegeven én op anderen. Hoe verrassend werkt dat!

HvdT

Door de vakkundige begeleiding van Yvonne heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik beter leren omgaan met verdriet. Ik heb haar ervaren als openhartig en liefdevol. Ze is een fijne gesprekspartner. (80+)

JM

Hartelijk dank dat jij me op weg hebt geholpen, waardoor ik nu veel beter weet hoe ik weer bij mezelf kom… (70+)

Sylvia

Heel erg bedankt voor de inzichten die ik tot nu toe heb gekregen en waar ik goed mee verder kan. Het was een fijne (derde, red.) sessie. Ik heb het gevoel dat ik langzaam ontwaak, wakker word, weer in mijn kracht kom en dus in beweging kom. Ik begin weer zin te krijgen om dingen op te pakken. Het is voor mij nu de kunst om niet te snel te gaan, maar te onderzoeken welke weg het beste past bij mijn gevoel en vaardigheden. (50+)

Dromen

Workshop: De theorie achter de betekenis van dromen. Het uitwerken van een of meerdere dromen in de groep.

Marjolijn Meijer-Trainmore

Yvonne brengt op een hele natuurlijke manier de droom bij je binnen. Ze laat je ervaren dat een droom meer zegt dan dat je eigenlijk zou denken. In een groep brengt ze veiligheid en vertrouwen, waardoor men zich open stelt om een droom te analyseren en zo kom je tot de kern, daar waar je ziel zit en dat opent deuren.

Droomsessie: Waarin een droom energetisch wordt uitgewerkt en gekeken kan worden naar de diepere betekenis.

Monique

Je doet dat echt fantastisch. Heel creatief/intuïtief hoe je altijd de juiste ingang vindt en met verschillende methodes/oefeningen tot de kern weet te komen. Ik voel me in deze sessies volledig veilig en (mede door vorige ervaringen met je) vertrouw er helemaal op dat met jouw begeleiding de betekenis van de ervaring en dus ook de vervolgstappen duidelijk zullen worden. En dat vertrouwen blijkt elke keer weer terecht.

B&B Training naar meer bewustzijn en balans

Samenkomst van 2 uur elke twee weken. Zes bijeenkomsten. Mediteren, mindfulness, uitwisselen persoonlijke verhalen, uitwerken persoonlijke uitdagingen, huiswerk.

(Enkele ervaringen, met elkaar gedeeld tijdens de laatste bijeenkomst)
Mevrouw, 70 jaar) Verbetering kwaliteit van leven. Staat steviger in haar schoenen, is trots op zichzelf.
(Man, 25 jaar) Meer zicht op eigen gedrag en verantwoording voor het wel of niet slagen van het eigen leven. Emoties werkelijk ervaren en doorvoelen. Zicht op verslaving en handvatten om ermee om te gaan.
(Mevrouw, 53 jaar) Heeft zicht op eigen gedrag naar anderen, (voor-)oordelen. Slaapt nu regelmatig zes uur achter elkaar door. Minder prikkelbaar. Minder geëmotioneerd. Meer bewust van houding in communicatie naar anderen, met minder woorden.
(Mevrouw, 51 jaar) Zicht op eigen gedrag. Emoties werkelijk ervaren en doorvoelen. Staat steviger in haar schoenen en kan de complexe privé situatie beter hanteren.