Zielzorg

Terug naar 'Diensten'

Loop jij (wel eens) met je ziel onder de arm?

De ziel is een essentieel onderdeel van de mens. Niet zichtbaar, niet tastbaar. Gekend in alle culturen. De unieke geest die door alles wat die mens doet heen vibreert, mee resoneert. Dat deel van de mens waarvan veel religies denken dat het er al was voordat je geboren werd en niet met je stoffelijke lichaam zal sterven, maar doorgaat. Een mysterie.

Naar mijn idee bevindt de ziel zich ergens in het lichaam, misschien wel het hart. Het is de mens in zijn of haar meest pure vorm. De werkelijke mens achter het masker. Wie naar de ziel kan luisteren en leven, geeft het leven vorm op een manier dat het beste bij hem of haar past.

Zielzorg
Zorg hebben voor wie jij ten diepste bent. In de crisis of de situatie waarin je verkeert. Helpen luisteren naar wat de ziel roept.

Het leven kan heel rustig zijn, als een kalme zee, of heel heftig als een storm en alles daartussen. Je kunt uit balans raken door heftige gebeurtenissen.

Het is fijn als je iemand naast je weet die in staat is om jouw zorg te delen, jouw vraag te verstaan. Mee te leven zonder meegetrokken te worden. Die niet duwt of trekt maar met jou mee-ademt.

Heb je zo iemand niet in je eigen omgeving dan wil De Kern, Yvonne Meyer, dit graag samen met jou, met u, beleven.

“Dat doe ik graag, met hart én ziel.”

Vragen? Bel (06) 14379278 of vul het contactformulier in.