Referenties

Terug naar 'Over De Kern'

Ruth Semmekrot, voormalig leidinggevende

“Yvonne heeft de prachtige eigenschap om op een warme, eerlijke en milde wijze jezelf in de spiegel te laten kijken. Dat doet ze door je vragen te stellen of door jou een standpunt van meerdere kanten te laten bekijken.”

“Zonder druk pelt Yvonne samen de laagjes van je ego af, zonder je bedreigd of naakt te voelen. Veiligheid, vertrouwen en oprechte aandacht zijn voor haar heel belangrijk.”

Erik Schutten, trainer-coach-loopbaanadviseur

“Yvonne weet een ingewikkelde situatie op een eenvoudige manier tot de kern terug te brengen. Ze weet je daarbij op een concrete manier in contact te brengen met je gevoel.”

Irma Nijmeijer, manager ziekenhuis en vriendin

“Yvon heeft een sterk ideaal: mensen weer in hun kracht zetten, zodat ze weer die mens kunnen zijn die ze ook willen zijn. Vrij van ballast en vrij van oude denkbeelden over zichzelf, over een persoon die ze niet meer willen zijn. Op een liefdevolle en ook doordringende wijze weet zij tot het hart en de ziel van mensen door te dringen.”

Stien Meyer-Sanderman, Moeder van Yvonne

Yvonne heeft een brede interesse voor mens en dier. Het aantal cursussen dat ze heeft gedaan is langzamerhand niet te tellen. Het gaat in ieder geval altijd over het welzijn van ieder levend wezen.”

“Yvonne is een perfectionist; ze is niet gauw tevreden en neemt geen genoegen met half werk.”