Diensten - De Kern

Persoonlijke begeleiding (coaching)  |   Trainingen: Bewustzijn en balanswerkstress   |   Ritueel begeleiding

Praktijk voor Bewustzijn en balans?

Een gebalanceerd leven leiden betekent niet dat je helemaal geen problemen meer hebt. Als jouw leven in balans is, kun je wel beter met problemen omgaan. Je verliest jezelf bijvoorbeeld niet in stresssituaties, omdat je geoefend bent in mindfulness. Of je leert hoe je jouw sterke punten in kunt zetten op je werk of in de omgang met anderen. Bewustzijn betekent ook dat je op zoek gaat naar dieperliggende oorzaken van jouw knelpunten, zodat je die uit de weg kunt ruimen of kunt accepteren en er je weg mee weet te vinden.

Voorbeelden uit de praktijk

Bij De Kern komen cliënten met uiteenlopende vragen, variërend van mensen die na een lange periode van zorgen voor kinderen of een zieke partner zichzelf de vraag stellen wie zij zelf nu eigenlijk zijn, tot personen met de wens hun zelfvertrouwen op te krikken om te durven zeggen wat ze denken.

Anderen wilden zich een blijer mens voelen, meer in contact komen met hun gevoel en bewuster leven.

Ook waren er mensen die De Kern inschakelden om inzicht te krijgen in hun rouwproces, grote verliezen te leren accepteren of om een afscheidsritueel voor een overleden dierbare uit te voeren, omdat er nooit een echt moment van afscheid is geweest.

 

PDF: De Kern – Algemene voorwaarden 9 augustus 2016

PDF: Klachtenbehandeling De Kern vanaf 2016

PDF: Privacy reglement De Kern vanaf april 2018