B&B Training - De Kern

Terug naar 'Naar meer bewustzijn en balans (B&B)'

Wat is jouw gedrag, gevoel of probleem?

Je bewust zijn van wat je doet, waarom je iets doet, wat je impulsen zijn. Er helemaal bij zijn als je beslissingen neemt, niet alles op de automatische piloot. Daar gaan we mee aan de slag in deze training. Je leert mediteren, leert je lichaam (meer) te voelen en krijgt meer zicht op je (oneindige) gedachtestromen én dat je niet alles serieus hoeft te nemen of hoeft te volgen wat je (be)denkt!

Met behulp van meditatie en oefeningen uit de mindfulness krijg je weer meer rust en balans in je leven. Even zitten, je niet opgejaagd voelen omdat er nog zoveel ‘moet’. Het is een vaardigheid waarin je jezelf kunt trainen. Je leert te accepteren, los te laten en minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart te leven. Mindfulness wordt toegepast bij spanning, stress en zelfs bij depressie.

Vorm: groepsbijeenkomsten met minimaal 4 tot maximaal 6 personen
Aantal bijeenkomsten: 6
Duur bijeenkomst: 2 uur
Locatie: Oldenzaal
Materiaal: inclusief reader, een handig boekje, notitieboekje, pen, thee/koffie en informatiemateriaal uit de training
Studiebelasting: in de twee weken ruimte tussen de bijeenkomsten wordt je geacht meegegeven werkopdrachten uit te voeren en start de cursist met korte, dagelijks meditaties. De werkopdrachten vragen ongeveer 1 tot 2 uur per twee weken.
Totaalkosten: € 300,00 per persoon

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of bel (06) 14 379 278.

Deze dienst is vrijgesteld van BTW.