Naar meer bewustzijn en balans (B&B) - De Kern

Terug naar 'Diensten'

B&B (Bewustzijn & Balans): Coaching, Training, Mediteren, Persoonlijke begeleiding

Dagelijkse problemen kunnen de balans en rust in je leven ernstig verstoren. Toch is het mogelijk om ondanks alle drukte en stress om je heen meer ontspannen in het leven te staan. Door je bewust te zijn van jezelf en je leven in balans te brengen, kun je beter met problemen omgaan en voorkom je bijvoorbeeld dat je jezelf verliest in stresssituaties.

Iets voor jou? Beleef en onderzoek het. Bezoek een workshop B&B 2018: 17 januari, 21 maart, 16 mei, 17 oktober – Markt 19 Oldenzaal.

De afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid om meer bewustzijn & balans in hun leven te brengen. Gevoelens of problemen waar zij tegenaan liepen, waren bijvoorbeeld:

Tijdens de persoonlijke gesprekken en trainingen staan een aantal zaken centraal: leren accepteren en incasseren, meer loslaten en minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart leven.

Heb jij ook behoefte aan hulp en/of een luisterend oor bij de weg om jezelf weer terug te vinden? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden. Alle B&B diensten zijn vrijgesteld van BTW.