Over Yvonne - De Kern

Terug naar 'Over De Kern'

Yvonne Meyer met bril

“Als je me vraagt waar ik blij van wordt, dan is dat als ik mensen terug kan brengen naar hun eigen kern. Terug in contact met je ziel, het diepste van jou. Als de sprankeling uit je ogen is verdwenen; die weer terug mogen helpen brengen. Daar wordt ik blij van.”

Al op jonge leeftijd ben ik op zoek gegaan naar de bron waarmee ons innerlijk verbonden is. Een bewogen jeugd en traumatische ervaringen hebben die zoektocht aangewakkerd. Ik heb altijd een soort stille kracht gevoeld, die me beschermde en er doorheen sleepte. Het fascineert me tot op de dag van vandaag hoe een mens (heftige) gebeurtenissen verwerkt. Of ogenschijnlijk verwerkt, maar het eigenlijk nog meeneemt in het dagelijks leven, deels bewust, deel onbewust.

Mijn nieuwsgierigheid naar die overlevingskracht en mijn leergierigheid hebben me altijd bezig gehouden. Ik werk hard aan mijzelf, om meer over mijzelf en mijn innerlijke drijfveren te weten te komen. Ik lees veel over psychologie. Ik observeer graag mensen in allerlei situaties. Vraag door naar levensverhalen…

Mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling, bij hun groei en vragen die ze in het leven tegenkomen, daar haal ik grote voldoening uit. Het geeft zin aan mijn leven. Ik werk vanuit mijn hart en altijd met respect voor de persoon die bij me komt en de dingen die hij of zij heeft meegemaakt en die hem of haar hebben gevormd.

Wil je meer over mij weten, lees dan mijn ‘magazine Yvonne. Als je het magazine hebt gelezen, weet je wie ik ben. Ik wens je veel leesplezier en wie weet, tot ziens?!

Magazine Yvonne - frontpage Magazine Yvonne.